STO Garant een reisgeld garantiefonds. Uw boekingsbedrag beschermd.

Garantie geregeld: STO Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Ibex Adventures gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.

Bij elk (reis)aanbod van Ibex Adventures op deze website leest u of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De werking

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op uw boeking, dan betaalt u de reissom niet aan Ibex Adventures, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Ibex Adventures.

Mocht Ibex Adventures voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.

UW BOEKINGSBEDRAG VEILIG

  • VOLLEDIG BESCHERMD Uw boekingsbedrag beschermd bij STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling.
  • EENVOUDIG GEBRUIK Betaal snel en eenvoudig voor uw boeking met online betaalmethodes, in één keer of in termijnen.
  • VEILIG EN BETROUWBAAR Uw boekingsbedrag gewaarborgd door een bij De Nederlandsche Bank (DNB) geregistreerde betaaldienstverlener.
  • INZICHT IN DEELNEMERS Zoek deelnemers aan onze garantieregeling en bekijk welke organisaties zijn aangesloten bij STO Garant.