Afrika reizen. Daktent reizen in Afrika

Afrika reizen in een 4×4 met een daktent

Begeleide daktent reizen in Afrika

Ibex Adventures Afrika reizen zijn avontuurlijke reizen. Wij gaan van de gebaande paden af om de mooiste afgelegen gebieden te bezoeken.

Waar nodig rijden we door een rivier bedding of een rotsachtig pad. We begeleiden elkaar en zo ontdekken we de verborgen pareltjes van Afrika. Van ruige paden tot serene landschappen, wij zijn jouw kompas voor een Afrika avontuur.

Onze avonturen zijn geen zware offroad 4×4 reizen maar we gaan wel van de standaard wegen af om juist de niet toeristische gebieden te vinden. We rijden gezamenlijk om elkaar te helpen als je vast komt in het zand, maar ook voor de gezelligheid die de groep bindt.

Ga met ons mee en duik in de natuur, cultuur en de sensatie van ontdekking!

Afrika reizen

Maatwerk – Privé reizen

Privé- maatwerk reis review door Nicole

Maatwerk en Privé reizen

Wil je met jouw eigen groep, of zelfs privé reizen? Dat kan, wij leveren maatwerk en helpen je graag jouw droomreis te realiseren. Neem contact op via het contact formulier of e-mail.

4×4 Namibië

Namibië Divorce Pass Damaraland

Namibië Damaraland 4×4

Een prachtige route door een ruig gebied waarin we vrijwel niemand tegenkomen. Klauteren over de keien die het spontaan op een rollen zetten.  Struisvogels die dartelen voor ons uit over het gravelpad rennen. Een route die eindigt aan het strand.

✼ Combi Botswana Namibië

Dieren spotten in Botswana
Dieren spotten in Botswana

Namibië Botswana

Deze 24 daagse begeleide Namibië Botswana 4×4 rondreis voert je over de uitgestrekte zoutvlakte en door de Okavango Delta. We bezoeken Moremi, Central Kalahari en Etosha, fantastische wildparken waar je naar hartelust zelfstandig dieren kan spotten.

✩ Namibië Ruige Noorden

Namibië Het Ruige Noorden reis

Namibië Ruige Noorden

Tijdens deze 21 daagse Begeleide 4×4 Self Drive in Afrika doorkruisen we Namibië’s grootste wildpark Etosha. Maar we bezoeken ook een Himba stam en koelen af bij de Epupa waterval aan de Kunene rivier. Met een rode gloed gaat de zon onder; wat is het hier toch mooi!

✼ Botswana Zimbabwe

Botswana Zimbabwe begeleide 4x4 self drive

Botswana Zimbabwe

Vanuit een Mokoro glijden we over de Okavango delta. Rijden over de zoutvlakte is een uitdaging maar wij worden beloont, wat een indrukwekkende leegte. In diverse natuurparken speuren we naar wilde dieren. Bij de Painted Dog Conservation herstellen wilde honden die door stropers gewond raakten. In Victoria Falls stort de Mosi-oa-Tunya (de rook die dondert) waterval van grote hoogte naar beneden.  

✯ Namibië Zuid Canyon

Canyon Zuid Namibië

Rode duinen, zwarte rotsen en een spookstad, Kolmanskop. Vanaf de rand van de Fish River Canyon kijk je uit over de uitgesleten bergen. De scherpe belijning van de rode duinen in de Sossusvlei garandeert prachtige plaatjes! De zon kleurt de hemel diep rood en geeft de witte wolken een goudgele rand terwijl jij een duik neemt in de warmwaterbron van Ai Ais. Ga mee en laat je verrassen tijdens deze fantastische reis door zuid Namibië!

Avontuurlijke daktent reizen in Afrika

Daktent reizen in Afrika, Damaraland Ibex Adventures

Waarom een daktent

Kamperen met een daktent in de Afrikaanse wildernis biedt een ongeëvenaarde ervaring. De verbinding met de natuur is intenser, omgeven door de geluiden en geuren van de wildernis.

Het opzetten van de daktent is gemakkelijk en snel, waardoor meer tijd overblijft om van de omgeving te genieten. Bovendien biedt het slaapcomfort van een daktent op hoogte een gevoel van veiligheid en afzondering, weg van potentieel ongemak op de grond.

Met de sterrenhemel als plafond en de geluiden van de natuur, is kamperen met een daktent in Afrika een betoverende ervaring die je voor altijd bijblijft.

Start hier jouw Afrika avontuur

Heb je een vraag, wil je boeken of persoonlijk reisadvies?

Ibex Adventures helpt je graag. Ook voor een privéreis.

STO Garant een reisgeld garantiefonds. Uw boekingsbedrag beschermd.
VvKR logo
Trees for all
Just Dig It Cooling down the planet